Stiri si noutati

Companiile din Taiwan vor sa aduca in Romania produse pentru amenajari interioare

“”>O delegatie de afaceri din Taiwan va vizita luni Sphera Building Center pentru stabilirea unor parteneriate cu firme din Romania pentru exportul de produse taiwaneze din sectorul amenajarilor interioare, se arata intr-un comunicat al Sphera Building Center.
Membrii delegatiei, formata din reprezentanti ai 14 firme taiwaneze, vor discuta despre posibilitatea de absorbtie pe piata constructiilor a unor produse precum instalatii si accesorii de baie si bucatarie, echipamente de irigat gradina, obiecte si unelte de gradinarit, unelte si scule pentru zugravit si zidarie, kituri pentru instalatori si electricieni, mobila din metal si lemn.
Companiile romanesti apreciaza ca produsele taiwaneze ofera calitate la preturi competitive. La discutii vor participa reprezentanti ai unor firme care au ca domenii de activitate producerea sau comercializarea de produse pentru amenajari interioare.
Prezentarile de produs vor fi urmate de discutii individuale cu reprezentantii firmelor ce reprezinta sectoare precum comertul sau constructiile.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *