Stiri si noutati

Evolutia economiei incurajeaza tranzactiile imobiliare, spune Haller Zoltan

Evolutia pozitiva a economiei romanesti a dus la cresterea volumului de tranzactii imobiliare pe piata brasoveana, plecand de la segmentul rezidential si pana la cel industrial, a declarat pentru ROMPRES Haller Zoltan, director general al societatii Zoltim Trading din Brasov. 

"In cei zece ani de experienta in domeniul imobiliar, am inteles ca suportul economico- social si cultural alcatuiesc infrastructura unui oras. In Brasov indiferent de segmentul de piata (apartamente, terenuri, case, hale industriale) cresterile de pret au fost cuprinse intre 30 si 100 la suta", a spus Haller Zoltan.

Conform estimarilor, preturile pe segmentul imobiliar vor continua sa creasca si in Brasov. Cetatenii si firmele se vor grabi sa-si plaseze banii in proprietati, fiind o investitie sigura, cu un profit in crestere.

"Piata imobiliara brasoveana va deveni o piata a intermediarilor profesionisti. Vom putea oferi clientilor servicii de consultanta si intermediere ca si pana in prezent, la acestea adaugandu-se cele de obtinerea de autorizatii, construire, administrare", a precizat Haller Zoltan.

De altfel, in Brasov se dezvolta o serie de proiecte imobiliare ale investitorilor straini, dar si romani.

Ansamblul rezidential privat "Brasov-Stupini" reprezinta o premiera pentru aceasta zona. Acest ansamblu este prima finantare privata care se dezvolta construirea de case si complexe multifunctionale pe o suprafata totala de 60.000 mp. Prin Planul de Urbanism Zonal, s-au creat 51 de loturi de case a cate 750 mp.

"Investitorul acestui proiect, SC Bressan SRL, si-a propus construirea unui ansamblu rezidential modern, care sa raspunda tuturor exigentelor de locuire ale cumparatorilor", a spus Haller Zoltan.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *