Stiri si noutati

Finansbank lanseaza luna viitoare creditul imobiliar All Inclusive

“”>Finansbank va lansa, in cursul lunii iunie, creditul imobiliar All Inclusive, care ofera solutii optime nevoilor de achizitie, dar si de investitie pentru persoanele fizice de cetatenie romana si straina, informeaza banca.
Creditul Imobiliar All Inclusive este destinat finantarii oricarui tip de achizitie (teren, constructie, apartament), precum si pentru acoperirea tuturor cheltuielilor facute cu achizitia, contractarea creditului, mobilarea si utilarea imobilului etc.
Dobanda la acest tip de credit este fixa, de 7,9 la suta, pentru primii doi ani de creditare. Perioada de rambursare este de pana la 25 ani, iar valoarea creditului de pana la 1.250.000 RON pentru realizarea achizitiei si acoperirea costurilor.
Banca ofera libertate de alegere clientilor sai prin acceptarea ca garantie a unei ipoteci pe imobilul achizitionat sau pe oricare alt imobil detinut sau nu in proprietatea clientului.
Creditul Imobiliar All Inclusive este flexibil si adaptabil nevoilor financiare ale clientilor prin acceptarea unei liste extinse de venituri eligibile.
Finansbank ofera independenta clientilor sai de a realiza plati anticipate cu comision zero la suta, dupa primii cinci ani de creditare.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *