Stiri si noutati

Proiect imobiliar British Council – o noua biblioteca in curtea institutiei

“”>British Council a anuntat oficial lansarea unui proiect imobiliar nou – realizarea unui nou spatiu pentru biblioteca ce isi desfasoara acum activitatea in mansarda cladirii principale. Un nou corp de cladire, cu o suprafata de aproximativ 200 m2 va fi construit in curtea British Council.
Lucrarile vor incepe in luna iulie, iar noile facilitati (biblioteca, sali de clasa, si un punct unic de informare pentru toti clientii) vor fi date in folosinta din toamna. Noua constructie, cu o suprafata de cca. 200mp., va fi amplasata in curtea British Council si va fi formata dintr-un parter inalt, cu supanta. Cladirea va avea o linie arhitecturala moderna si un design de inspiratie minimalista aplicat pe o structura usoara, metalica.
Datorita spatiului restrans, interventia s-a dorit a fi cat mai putin agresiva. Proiectantul (firma Proiect Studio) a urmarit in acelasi timp crearea unui punct de interes si semnal pentru activitatile British Council: structura metalica exterioara va sustine si va permite ancorarea unor panouri panzate, semitransparate, ce vor servi ca suport de proiectie pentru prezentarea activitatilor viitoare ale British Council.
Principalul scop al noii cladiri este de a oferi un traseu nou pentru vizitatorii British Council – fie ca sunt studenti ai Centrului de Limba Engleza, membri ai bibliotecii sau candidati la examene, aducand sub acelasi acoperis informatiile legate de imprumut de carte, examene si cursuri, precum si studii in .
&quot

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *