Stiri si noutati

Raiffeisen Bank ofera credite imobiliare intr-un spatiu special

Creditele pentru locuinte se dovedesc din nou produse pe care grupului Raiffeisen mizeaza in Romania: dupa ce a lansat prima banca specializata in economisire-creditare pentru locuinte – Raiffeisen Banca pentru Locuinte – compania a lansat, prin Raiffeisen Bank, o noua premiera pe piata bancara romaneasca. Raiffeisen Bank Casa Ta este prima unitate bancara destinata exclusiv acordarii creditelor imobiliare.

"Cauti o locuinta? Specialistii nostri in credite imobiliare iti ofera informatiile de care ai nevoie: tipul creditului care ti se potriveste, valoarea pe care o poti obtine, consultanta in intocmirea dosarului de credit.In plus vei primi o scrisoare se presolvabilitate, valabila pentru 30 de zile, prin care Raiffeisen Bank se angajeaza sa iti acorde crediul solicitat cu indeplinirea anumitor conditii. Pe baza acestei scrisori ai la dispozitie 30 de zile sa iti gasesti locuinta dorita", promit oficialii Raiffeisen Bank, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Raiffeisen Bank Casa Ta s-a deschis in Bucuresti, pe bulevardul Decebal nr. 16, bl. S5. Centrul de credite imobliare isi va astepta clientii de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:30 si ii va trata cu servicii de consultanta de specialitate. "Pentru programul prelungit (pana la ora 20:00) te poti programa la 0800 803 03 03 (numar apelabil gratuit din reteaua Romtelecom)", mai explica oficialii bancii. "Infiintarea acestui centru este un prim pas, pentru ca in urmatoarea perioada ne propunem sa mai deschidem in orasele mari inca 5 unitati de acest fel. In aceste centre clientii vor beneficia de consultanta de specialitate, servicii profesioniste, prompte si de calitate. Practic clientii vor putea discuta cu specialistii nostri toate optiunile si implicatiile contractarii unui credit imobiliar", a spus Madalina Teodorescu, director executiv, Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank. Creditul imobiliar "Casa Ta" are urm`toarele caracteristici: valoarea minim 5.000 EUR (echivalent RON/USD), maxim 200.000 EUR (echivalent RON/USD), perioada: minim 3 ani – maxim 25 de ani, dobanda este variabila – 11,5% pe an pentru creditele in RON, 9% pe an pentru creditele in EUR, 9% pe an pentru creditele in USD. "In unitatea din Bucuresti oferim si o dobanda promotionala de 7,5% pe an pentru creditele in euro tuturor clientilor care vor solicita un credit ipotecar pana la 31 mai 2006", spun cei de la Raiffeisen Bank.

Garantii solicitate: ipoteca de grad I instituita in favoarea bancii asupra imobilului achizitionat prin credit plus asigurarea de viata si asigurare imobiliara pentru constructiile aduse in garantie. Ratele lunare aferente creditului pot reprezenta pana la 35% din venitul net lunar al familiei. Raiffeisen Bank a facut modificari importante si in ceea ce priveste procedurile de acordare pentru creditele destinate persoanelor fizice, simplificand semnificativ documentatia necesara, conditiile cerute, modalitatea de calcul a veniturilor (prin luarea in calcul a mai multor categorii de venituri)", subliniaza oficialii Raiffeisen Bank. "Evaluam permanent oferta noastra de produse si servicii destinate populatiei, pentru a veni cu solutii simple si de calitate. Vrem ca produsele noastre de creditare sa rspunda mai bine necesitatilor clientilor si sa tina cont de evolutiile pietei”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.
Sursa: Smart Financial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *