Stiri si noutati

Astral Telecom lanseaz? Astral OnLine Ultra, cea mai rapid? conexiune de Internet din Rom?nia

Astral Telecom a lansat un nou abonament de servicii de Internet, Astral Online Ultra, fiind de cinci ori mai rapid decat celelalte conexiuni din portofoliul de servicii destinate persoanelor fizice, clienti ai companiei Astral si de 36 de ori mai rapid decat orice conexiune dial-up, se arata intr-un comunicat remis Rompres.
Valoarea noului abonament de servicii de Internet,Astral OnLine Ultra, este de 26,5 euro si la acest pret include super viteza de acces in Internet de pana la 1,5 Mbps, trafic nelimitat, casuta de email si modem oferit gratuit, in custodie.
Astral OnLine Ultra este parte integranta din pachetul de servicii Astral TriPlay, dar poate fi achizitionat atat individual cat si impreuna cu celelalte servicii. Pachetul de servicii Astral TriPlay include Astral OnLine (Servicii de Internet), Astral TeleFix (servicii de telefonie fixa) si Astral CATV (servicii de televiziune prin cablu).
"Comparativ cu anii precedenti, in urma impachetarii acestor servicii de conectivitate la Internet si adaugarea de servicii de televiziune prin cablu si de telefonie fixa am inregistrat anual cresteri record ale numarului de clienti persoane fizice. Practic, numai in 2004, baza noastra de clienti persoane fizice a crescut in medie cu circa 45 la suta pentru serviciile de Internet si cu 35 la suta pentru serviciile de telefonie. Suntem pregatiti datorita pozitiei pe care am castigat-o in prezent pe piata, ca parte a celui mai mare operator de servicii de cablu din afara SUA, sa raspundem cat mai agresiv reactiilor pietei. Prin urmare, strategia noastra in perioada urmatoare este aceea de a deveni nu numai furnizorul cu cele mai apreciate servicii integrate de comunicatii electronice, cat mai ales cel mai apreciat furnizor de servicii integrate din Romania", a spus Calin Geru, Manager Marketing Internet, Date si Telefonie la Astral/

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *