Stiri si noutati

Romtelecom introduce din 3 octombrie opt noi optiuni pentru serviciile de voce

Operatorul roman de telecomunicatii – Romtelecom va introduce, din 3 octombrie 2005, opt noi optiuni pentru serviciile de voce, oferind reduceri de tarife pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar pentru linia telefonica, care se va adauga celui de baza.
"Romtelecom ofera aceste prime optiuni pentru serviciile de voce datorita implementarii din aceasta vara a unui nou sistem national de facturare”, a declarat pentru Rompres Pieter Bakker, director executiv comercial al Romtelecom.
Sistemul ne permite sa raspundem aproape imediat cerintelor si preferintelor clientilor, putand realiza modificarea ofertei in cateva saptamani, spre deosebire de cateva trimestre, cum era in trecut, a mai precizat directorul companiei de telecomunicatii. Acesta a subliniat ca in urmatoarele luni vor fi lansate mai multe asemenea oferte, iar clientii Romtelecom vor avea posibilitatea de a-si construi propriul plan tarifar prin alegerea unui numar de optiuni.
Optiunile fac parte din categoria serviciilor de baza Romtelecom si se activeaza la cererea abonatului – in magazine sau prin apel gratuit la 930. Aceste optiuni pot fi adaugate doar la liniile telefonice principale si pot fi cumulative. Exemplificand, un client – persoana fizica poate solicita o optiune cu reduceri la apelurile catre mobil plus o optiune cu reduceri la apelurile internationale. Astfel, din 3 octombrie clientii Romtelecom persoane fizice vor putea avea reduceri la tarifele pentru apelurile catre retele mobile de 15 si 25 la suta, in perioada varf sau in afara perioadei de varf, numai daca vor plati abonamente lunare de un euro, respectiv de 1,5 euro.
Reducerile aplicate pentru tarifele la apelurile internationale(fara zona 6 – comunicatii prin satelit) vor fi de 20 la suta daca abonatii vor plati un abonament de 5euro/luna pentru o singura zona internationala si de 8 euro pe luna pentru toate zonele internationale, mai putin zona sase, cea mentionata.
Potrivit Romtelecom, oferta companiei de telecomunicatii cuprinde si optiuni avantajoase pentru clientii persoane juridice.
Noile optiuni de voce oferite de Romtelecom vor fi posibile datorita implementarii unui nou sistem de facturare, pentru care compania a investit 14,1 milioane euro.
Romtelecom a inregistrat anul trecut venituri totale de 839,1 milioane euro, in crestere cu cinci la suta fata de 2003, reusind si un profit net de 107,1 milioane euro. Numarul de linii telefonice fixe detinute de Romtelecom la finele lui 2004 a ajuns la 4,337milioane. Anul trecut, in reteaua Romtelecom s-a vorbit 12,182 miliarde de minute, mai putin cu trei procente decat in 2003.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *