Doua noi modele din gama Renault Megane sunt disponibile pe piata romaneasca

“”Doua noi modele din gama Renault Megane, Estate si Coupe Cabriolet, sunt disponibile pe piata romaneasca, informeaza importatorul Renault Nissan Romania.
Dupa ce… more

Posted by

April 16, 2021

Tarife RCA 2006

    In aceasta perioada a anului, suntem invadati la orice pas de anunturi de genul „RCA 2006 la cele mai mici tarife. Reduceri pensionari!!!” sau vedem in fiecare intersectie cate o masina de etate inestimabila pe post de… more

Posted by

April 16, 2021

Servicii de plati online (electronice) in Romania

In prezent in Romania reprezentatii celor doua mari companii de carduri, Visa si Mastercard, au pus bazele sistemului 3D Secure, administrat de catre Romcard.

Acest sistem a permis… more

Posted by

March 23, 2021

Ce tehnologie urmeaza dupa DVD ?

De la aparitia sa pe piata, in 1997, formatul DVD s-a dovedit cel mai mare succes din istoria home theater. Nu au trecut nici zece ani de la aparitia DVD-ului (in Romania, putem vorbi despre DVD mai mult in… more

Posted by

March 22, 2021

Piata romaneasca a obiectelor de lux

“”Romania aproape ca nu conta pe piata masinilor de lux in urma cu cativa ani, dar in prezent a ajuns sa asimileze aproximativ 4.000 de masini de lux anual.
Totalul pare ridicol in comparatie cu peste… more

Posted by

January 10, 2021

Software-ul, ?Cenusareasa? pietei de leasing?

Marii producatori de software si-au intors fata si catre Romania, in campania de cucerire a Estului, tinta directa fiind companiile mici si mijlocii. “Viitorul economic al zonei e reprezentat de… more

Posted by

January 5, 2021

Solutie in privinta Cosmorom

O solutie in privinta operatorului de telefonie mobila Cosmorom va fi anuntata in maxim 24 de ore, a declarat joi ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.

Solutiile oferite de Zsolt Nagy… more

Posted by

December 2, 2020

Marketingul viral: ce este si ce presupune ?

Prin "marketing viral" se intelege o metoda de promovare online in care mesajul publicitar este transmis de la o persoana la alta fara interventia directa a celui care face promotia. Numele este… more

Posted by

November 7, 2020

Afacerile vedetelor autohtone

Mai nou a aparut un trend in randul vedetelor autohtone, imprumutat probabil de la fratii lor mai mari din afara granitelor: deschiderea propriilor afaceri.

Cum numele artistic le asigura deja o parte din… more

Posted by

October 22, 2020

Handicapul creditului ipotecar

Intr-o economie in care depozitul mediu este in jurul a 300 euro, solicitarea unui avans pentru o locuinta prin credit a restrans numarul clientilor potentiali.

Posted by

September 9, 2020