Stiri si noutati

Autoritatea Nationala pentru Turism a aplicat amenzi de 174.500 lei firmelor de pe litoral

“”>Autoritatea Nationala pentru Turism /ANT/ a aplicat amenzi in valoare de 174.500 lei /RON/ in urma controalelor efectuate in ultimele trei saptamani in judetul Constanta, in statiunile Mamaia, Eforie Nord si Neptun-Olimp, informeaza ANT.
‘In ultimele trei saptamani au fost efectuate 102 controale la structuri de primire turistica cu functiuni de cazare si 140 la structuri de primire turistice cu functiuni de alimentatie publica. In urma acestora, au fost intocmite 76 procese verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor si 64 note de constatare’, a declarat presedintele ANT, Ovidiu Iuliu Marian.
Echipele de control au aplicat 44 avertismente, trei retrageri ale certificatelor de clasificare si amenzi contraventionale. O mare parte din aceste amenzi au fost aplicate disco-barurilor in aer liber, care nu au respectat prevederea legala de a opri muzica la ora 1,00 noaptea, a precizat presedintele ANT.Dintre unitatile de cazare verificate, 92 au fost hoteluri, iar dintre structurile de primire turistice cu functiuni de alimentatie publica 72 au fost restaurante si 58 disco-baruri.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *