Stiri si noutati

Din 30 iunie, Romania va fi promovata in peste 200 de tari

Editat in limba engleza, compact disc-ul prezinta Romania ca una dintre atractiile deosebite ale estului Europei. Astfel, cititorul poate vizita Transilvania Medievala, Delta Dunarii, renumitele Manastiri din Moldova, Muntenia si Oltenia sau litoralul Marii Negre.

Iubitorii de istorie gasesc aici un compendiu de istorie a Romaniei iar celor care doresc sa vada imagini din Romania le sunt prezentate fotografii din orase medievale, cetati si castele, biserici fortificate, imagini din Maramures si din muntii Carpati.

„Am ales Romanian Travel Guide datorita seriozitatii, a experientei in promovarea turistica a Romaniei si a calitatii informatiilor furnizate. Suntem convinsi ca CD-ul va convinge multi dintre cei peste 70.000 de pastori si membri laici din intreaga lume sa recomande aceasta destinatie turistica celor peste 15 milioane de membri ai bisericii mondiale. De altfel, presedintele mondial al bisericii, domnul Jan Paulsen, a vizitat deja de trei ori Romania, fiind un adevarat promotor al Romaniei in lume” a declarat domnul Teodor Hutanu, presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea.

CD-ul Romanian Travel Guide a fost lansat pentru prima data in noiembrie 1998 la Targul International de Turism RITS, fiind primul produs turistic multimedia care a promovat Romania, pana in prezent, in 17 tari din 4 continente, acum avand posibilitatea sa atinga intreaga lume.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *