Stiri si noutati

Investitorii din statiunea Venus solicita o intalnire cu presedintele Autoritatii pentru Turism

“”>Asociatia Investitorilor din Statiunea Venus (AISTV) s-a declarat indignata de afirmatiile presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si solicita o intalnire informala cu acesta pentru clarificarea unor aspecte privind turismul romanesc.
Intr-un comunicat transmis ROMPRES, investitorii din Venus au respins acuzatiile aduse investitorilor in turism de catre presedintele ANT, considerand ca o tratare matura si profesionala a problemei turismului litoral, pe baza de analize argumentate si nu pe presupuneri personale, ar fi condus la concluzii si strategii aplicabile si eficiente.
De exemplu, in statiunea Venus existau in 1994, la declansarea procesului de privatizare, 12 hoteluri declasificate si un singur hotel de 3 stele, iar in momentul de fata exista patru hoteluri de 4 stele, trei hoteluri de 3 stele si restul de 2 stele modernizate, iar serviciile turistice sunt tarifate la preturi sensibil mai mici decat in alte statiuni. In schimb, sustin operatorii de turism din Venus, spatiile publice arata deplorabil.
‘Trotuarele si aleile sunt adevarate capcane, spatiile verzi, cate au mai ramas, sunt neingrijite si arse de soare si dau imaginea de hatis, iluminatul public e obscur, lipsa cosurilor de gunoi face ca statiunile sa arate insalubru, cainii comunitari bantuie peste tot, iar plajele si faleza sunt murdare si neintretinute. Responsabilitatea pentru aceasta stare revine administratiei publice locale’, afirma investitorii din Venus.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *