Stiri si noutati

Low-cost – Wizz Air ofera 10.000 de bilete de avion la 0 RON

“”>Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca isi extinde activitatea in prin lansarea a opt noi curse regulate, operationale incepand din ianuarie 2007, de pe trei aeroporturi nationale.
Compania va opera de pe aeroporturile Bucuresti Baneasa, Arad si Targu Mures, oferind zboruri directe catre Barcelona, Roma, Milano, Londra, Dortmund si Budapesta, scrie Rompres.
Aceste noi zboruri se adauga cursei Targu Mures – Budapesta, care va fi lansata in acest an, pe 14 iulie 2006. Wizz Air si-a propus sa transporte anul viitor in Romania o jumatate de milion de pasageri, tintind o cota de piata de 50 la suta in segmentul zborurilor low-cost, a declarat directorul general (CEO) al companiei, Jozsef Varadi.
Acesta a precizat ca pana in vara lui 2007 doua aeronave noi Airbus A320 cu 180 locuri fiecare vor fi dedicate Romaniei, in conditiile in care un aparat de acest tip operat de Wizz Air poate transporta in medie 350.000 pasageri/an, comparativ cu media pentru aparatele Tarom de 80.000 de pasageri/an.
Operatorul aerian este numarul unu in segmentul low-cost in Polonia, cu o cota de piata de 36 la suta, in Ungaria – 27 la suta si in Bulgaria – 54 la suta. Potrivit directorului general Jozsef Varadi, Wizz Air nu a intrat pana acum pe piata romaneasca din cauza regimului specific de reglementare.
Pentru a marca expansiunea sa in , compania ofera la inceput 10.000 de bilete la pretul de 0 (zero) RON, trebuind achitate doar taxele care nu pot depasi 87 RON, aceasta promotie fiind o premiera pe piata locala de profil.
Astfel, un bilet Bucuresti – Roma va costa la Wizz Air 87 RON, la Blue Air – 264 RON, iar la Tarom – 276 RON, conform datelor furnizate de reprezentantii Wizz Air, in timp ce un bilet Bucuresti – Barcelona ajunge la 126 RON la Wizz Air, 372 RON la Blue Air si 376 RON la Tarom.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *