Stiri si noutati

NOU PARTENERIAT PE PIATA TURISMULUI DIN ROMANIA

YOURHOTELS, membra a Miami Group Romania, lanseaza astazi parteneriatul cu OCTOPUS TRAVEL ROMANIA. Pe site-ul www.yourhotels.ro veti gasi oferta a peste 20.000 de hoteluri din 112 tari si veti putea face rezervari in cateva secunde la preturi mai mici cu pana la 70% fata de pretul de receptie.

Acum aveti posibilitatea de a va alege singuri hotelul dorit in orice perioada a anului si, in plus, de a beneficia si de oferta Yourtravels pentru bilete de avion la preturi speciale. Plata se face fie direct cu cardul, fie prin call center-ul companiei din Bucuresti. Orice serviciu din site se poate plati on line, folosindu-se orice card de debit sau de credit deschis la plati pe Internet, cu exceptia cardului Visa Electron.

Parteneriatul dintre Yourhotels si Octopus aduce pe piata turismului din Romania experienta si profesionalismul celor de la Octopus si adauga la lantul Yourhotels hoteluri din alte 3300 de localitati din intreaga lume. Parte a Miami Group, Yourhotels cuprinde Yourhotels Kogalniceanu, Yourhotels Casa Bucur, Yourhotels Caraiman si Yourhotels Orlando ca spatii proprii de cazare, precum si trei agentii de turism Yourtravels acreditate IATA.

Octopus Travel are o experienta de mai bine de 30 de ani si birouri in intreaga lume, din tari din Europa pana in SUA, Australia, Africa, Osaka, Hong Kong, Seoul si Dubai.

Miami Group este prezent in mediul de afaceri romanesc din anul 1992. Portofoliul de activitati al grupului s-a diversificat continuu in acesti ani: de la agricultura, productie, distributie presa pana la constructii, turism, afaceri imobiliare, servicii de consultanta financiara, servicii de mesagerie si servicii de asigurare paza.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *