Stiri si noutati

Parteneriat romano-finlandez pe piata de software pentru industria hoteliera

“”>ARoBS Transilvania Software si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. Din aceasta luna, Hotelzon este co-actionar minoritar al firmei clujene de IT prin achizitionarea unui pachet de 10% din actiuni.
Colaborarea dintre cele 2 companii a inceput in urma cu 2 ani pentru proiectul Hotelzon online. Aplicatia ofera un mecanism complex de cautare permitand identificarea celui mai potrivit hotel, a tipului de camera precum si a meniului. Utilizatorii solutiei online pot face rezervari sau pot renunta la acestea si pot efectua plati online cu diferite tipuri de carti de credit. Pentru marile corporatii aplicatia asigura reduceri de costuri si control sporit asupra rezervarilor hoteliere.
Un studiu recent realizat de unul dintre marii clienti beneficiari ai sistemului arata o reducere cu 20% a costurilor legate de rezervarile hoteliere. &quot

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *