Stiri si noutati

BRD – GSG a lansat un nou credit pentru nevoi personale

Consuela Stegarescu

BRD – GSG a lansat, ieri, un credit in euro pentru nevoi personale nenominalizate, in valoare maxima de 5.000 euro, se arata intr-un comunicat al bancii. Creditul "Expresso" permite accesul la finantari fara justificarea destinatiei fondurilor, la o dobanda variabila, situata in prezent la 9,9% pe an.

Produsul nu necesita avans sau giranti, in conditiile unei bonitati corespunzatoare. Durata creditarii poate ajunge pana la 48 de luni. Totodata, solicitantii au posibilitatea sa isi aleaga modalitatea de rambursare in rate egale sau descrescatoare si pot afla raspunsul la solicitarea de creditare prin transmiterea datelor necesare prin telefon.

Factoring-ul, in crestere cu 184%

In primele noua luni ale anului, BRD-GSG a realizat operatiuni de factoring in valoare de 80 milioane euro, cu 184% mai mult fata de volumul realizat in 2003. Din suma precizata, 31 milioane euro reprezinta operatiuni de factoring intern, iar aproximativ 49 milioane euro au fost operatiuni de factoring de export. Banca ofera un pachet de servicii integrate pentru operatiunile de factoring intern si pentru cele de factoring de export. Acest produs se adreseaza societatilor comerciale care au contracte sau comenzi ferme cu plata la termen ce au ca obiect vanzarea de bunuri sau prestarea de servicii. In urma rezultatelor inregistrate in acest an, banca a devenit membru deplin al organizatiei Factors Chain International.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *