Stiri si noutati

Bucuresti Mall face marketing de Paste cu program special si premii

Centrul comercial Bucuresti Mall, parte a grupului Anchor Grup, incearca sa-si atraga vizitatorii – si automat clientii – printr-un program special conceput pentru perioada sarbatorilor de Paste. Bucuresti Mall isi asteapta vizitatorii cu dansuri, concerte, cantece traditionale, expozitii de icoane traditionale, concursuri cu premii, dupa cum anunta organizatorii pentru ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro .

"Saptamana aceasta va fi ocupata integral de grupele juniorilor la Bucuresti Mall, unde concertele si pauzele de dans vor fi sustinute de copii. Acestia vor sustine o serie de concerte de cantece traditionale si vor fi antrenati intr-o serie de activitati. Copiii au de unde sa invete, dar gasesc si ceva loc de distractie. Pe tot parcursul acestei saptamani, copiii se vor distra alaturi de clovni si iepurasi si vor primi dulciuri, jucarii si hainute".

"Un spatiu special amenajat le va oferi posibilitatea sa picteze orice le inspira sarbatorile de Paste dar, daca au picturi proprii cu sau despre iepurasi, le pot aduce si de acasa. Evident, pentru premii consistente. Mai mult, daca dovedesc un talent deosebit pentru pictura sau daca doar doresc sa invete ceva si in timpul liber, copiii pot asista la demonstratiile de incondeiere a oualor, direct de la maestrii acestei arte", subliniaza oficialii Bucuresti Mall. De asemenea, cine face cumparaturi de minimum 50 RON in perioada sarbatorilor de Paste in Bucuresti Mall poate castiga o excursie in Grecia si multe alte premii.

 "Foarte multi oameni isi petrec timpul liber in centre comerciale. De aceea, in Bucuresti Mall, in aceste zile de sarbatoare, vizitatorii nostri pot, pe langa traditionalele cumparaturi de Paste, sa se destinda cu o multime de activitati recreationale. In aceasta perioada, am pregatit o serie de activitati care vor face ca vizitatorii centrului comercial Bucuresti Mall sa simta atmosfera de sarbatoare", spune Burcu Karasoy, director de marketing.
Sursa: SMART financial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *