Stiri si noutati

Cifra de afaceri a Siveco Romania a crescut cu peste 50% in 2003

Siveco Romania a realizat, in 2003, o cifra de afaceri de 16 milioane euro, in crestere cu peste 50% comparativ cu anul anterior, cand a atins 8,6 milioane euro, a declarat, intr-o conferinta de presa, Irina Socol, directorul general al companiei producatoare de software.

Piata interna a consemnat o crestere semnificativa, asigurand doua treimi din cifra de afaceri, sustinuta in mare parte de un contract incheiat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru programe programe ERP (Enterprise Resource Planning). Veniturile companiei au fost completate cu sumele incasate din proiecte pentru piata externa, din care Irina Socol a enumerat Germania, Belgia, Franta si Japonia.

Obiective ambitioase pentru 2004

"Obiectivele noastre sunt continuarea programelor de introducere a sistemelor informatice integrate pentru CNAS si Ministerul Educatiei si Cercetarii, dar si atragerea de noi parteneri straini din Spania, Portugalia, Austria si Asia de Sud-Est", a mai spus Irina Socol, care estimeaza pentru acest an o crestere cu 11% a cifrei de afaceri. Compania are peste 300 de clienti, printre cei mai importanti numarandu-se Ministerul Educatiei si Cercetarii, SNP Petrom, Administratia Maritima a Porturilor Constanta, Autoritatea Nationala a Vamilor, RomTelecom, Termoelectrica, Butan Gas, Alro Slatina si Orange Romania. Grupul Siveco Netherlands BV (Olanda) controleaza 60% din actiunile producatorului de software, restul capitalului revenind celor cinci persoane fizice din Romania.

Siveco furnizeaza solutii bazate pe cele mai noi tehnologii pentru companii medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale (atat cu retea de distributie, cat si cu vanzare directa) si de asemenea pentru adiministratia publica si locala. Compania a inceput dezvoltarea pachetului integrat Siveco Applications, ajuns in prezent la versiunea 10.2, in 1994.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *