Stiri si noutati

Israelienii vor sa investeasca in infrastructura romaneasca

Ministrul lucrarilor publice, transporturilor si locuintei, Miron Mitrea, s-a intalnit, ieri, cu ministrul israelian al transporturilor, Ephraim Sneh, pentru a analiza posibilitatile de colaborare la realizarea unor proiecte care vizeaza dezvoltarea infrastructurii rutiere si feroviare din Romania.

"Scopul acestei intalniri este, pe de o parte, de a aduce in Romania antreprenori si investitori israelieni, in vederea participarii la programe de dezvoltare a infrastructurii, iar, pe de alta parte, de a incuraja antreprenorii romani sa participe la licitatiile organizate in Israel", a spus Mitrea. Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va prezenta delegatiei israeliene mai multe proiecte care vizeaza dezvoltarea sistemului de credit ipotecar. "Speram sa atragem cateva firme israeliene pentru a investi in acest domeniu", a spus Cornel Popescu, directorul general al ANL.

"Sper ca activitatea companiilor israeliene sa se extinda in Romania, ca urmare a acestor intalniri. De asemenea, invit firmele romanesti sa se implice in dezvoltarea proiectelor de infrastructura rutiera si feroviara, pe care le derulam in Israel", a spus Sneh. (Mediafax)

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *