Stiri si noutati

Majorarea salariilor ceferistilor grevisti se poate face numai prin scumpirea biletelor

Laurentiu Solomon

Pe zi ce trece, greva ceferistilor se topeste precum untul la soare, iar interesul general, chiar si al unor grevisti, fata de respectivul protest se pierde in valtoarea altor evenimente mult mai interesante. De aceea, potrivit unor surse din cadrul sistemului feroviar, se pare ca aceasta greva isi traieste ultimele clipe, liderii incercand sa gaseasca o "iesire din scena", sub forma unei suspendari temporare a conflictului, care sa nu le sifoneze prea mult imaginea "revolutionara".

Astfel, dupa ce, in opinia administratiei, doua dintre cele trei revendicari, cele referitoare la conditiile de munca si la tichetele de masa, si-au gasit rezolvari onorabile, sunt semne ca "problema salariala" urmeaza a fi negociata pe parcursul suspendarii preconizate a grevei. Premierul nu le-a oferit grevistilor prea multe sperante privind o majorare salariala.

"In cazul in care calatorii din Romania sunt dispusi sa primeasca fara sa critice o majorare a tarifelor pe calea ferata, atunci sigur ca si problema grevistilor se poate rezolva", a precizat prim-ministrul Tariceanu.

Sursa Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *