Stiri si noutati

MOL Rom?nia inaugureaza o noua benzinarie in Bucuresti

MOL Romania a investit peste 800.000 de euro pentru o noua benzinarie situata pe bd. Pallady nr. 66 din Bucuresti, informeaza un comunicat al companiei.

Desfasurata pe o suprafata de 2.000 mp, benzinaria Pallady este dotata cu doua pompe normale, amplasate sub copertina si o pompa cu debit marit pentru camioane. Cu ocazia deschiderii benzinariei, va fi anuntata o promotie, ocazie cu care toti clientii vor primi pe loc premii.

Aceasta statie ofera intreaga gama de carburanti distribuiti de reteaua MOL Romania, singura companie care comercializeaza doar produse aditivate, precum Tempo Plus 98, Tempo Plus 95, Tempo Plus Euro Diesel si Eco Premium 95 (benzina aditivata cu cifra octanica 95, pentru motoare care consuma benzina cu plumb). Carburantii din gama Tempo provin in mare masura din import, iar intr-o proportie mai mica si de la producatorii locali.

Noua benzinarie este dotata cu echipamente ecologice, rezervoare cu pereti dubli care previn scurgerea carburantilor in pamant si in panza freatica, iar un sistem special a fost conceput pentru a nu permite eliberarea vaporilor de benzina in atmosfera. ?oferii care cumpara de la MOL pot achita carburantii si serviciile cumparate la statie si prin cardurile bancare Visa, MasterCard/Eurocard, Maestro, sau cu bonuri valorice.

MOL Romania activeaza in Romania din 1995 si are 74 de benzinarii proprii in intreaga tara, iar dupa asimilarea fostelor statii Shell, reteaua sa aproape ca se va dubla. In prezent are peste 900 de angajati si a investit peste 150 de milioane de euro. MOL Romania face parte din Grupul MOL, principala companie integrata de petrol si gaze din Europa centrala si rasariteana. Impreuna cu Slovnaft, partenerul sau din Slovacia, si INA, partenerul din Croatia, Grupul detine peste 1.000 de benzinarii in unsprezece tari din regiune./

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *