Stiri si noutati

Beta-ul de la Microsoft Internet Explorer 7 ?scapat? pe Internet

IT

    Screenshot-uri si cod de la ultima versiune de Internet Explorer au fost publicate pe Internet, declara mai multe site-uri dedicate Windows.
    Internet Explorer 7, browser dezvoltat atat pentru noul Windows Vista cat si pentru actualul sistem de operare Microsoft, Windows XP, a fost dezavluit pe cel putin un site german (linkurile se gasesc pe JCKP.net), de unde poate fi downloadat intr-un fisier .rar de 11 GB. Alte site-uri, incluzand ActivWin.com, au postat numeroase screenshot-uri al noului browser, care arata multe detalii din mult asteptata interfata cu tab-uri.
    Microsoft a dezvaluit pe un blog oficial cu mare zgarcenie amanunte despre noul IE, care se anunta a fi mai sigur si care va oferi unele dintre serviciile pe care deja la ofera rivalul Firefox. Totusi, au fost postate foarte putine imagini oficiale ale interfatei IE 7.
    In acest moment, Internet Explorer 7 se afla in versiunea beta pentru testare si va fi prezentat ca o avanpremiera undeva in primul sfert al anului 2006 purtand denumirea de Beta2, declara producatorul. Insa aceasta denumire apare deja pe imaginile postate pe Internet, ceea ce ar putea insemna ca prezentarea este iminenta.

Bizwords.ro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *