Stiri si noutati

SIVECO Rom?nia prezenta la Conferinta IDC dedicata sectorului utilitatilor si energiei

IT

Bucuresti, 13 Decembrie 2005

Flexibilitatea solutiilor si serviciilor SIVECO Romania contribuie la cresterea performantelor economice ale companiilor furnizoare de utilitati.

Recent a avut loc la Bucuresti o conferinta dedicata sectorului utilitatilor si energiei, in cadrul roadshow-lui organizat de International Data Corporation in mai multe orase europene. Evenimentul de la Bucuresti a reunit experti din industrie, leaderi in domeniu si directori ai asociatiilor de profil, care au abordat problemele complexe cu care se confrunta managerii IT din aceste sectoare.

Participarea SIVECO Romania la acest eveniment s-a axat pe prezentarea avantajelor componentelor pachetului integrat SIVECO Applications pentru societatile furnizoare de utilitati, respectiv a componentelor pentru Managementul Contractelor si Managementul facturarii utilitatilor, componente esentiale in cazul furnizarii utilitatilor, dar si pe interactiunea acestor componente cu alte componente ale sistemului integrat ( Financiar-contabilitate, Intretinere, Mijloace fixe).

Componenta Managementul facturarii de utilitati se adreseaza consumatorilor casnici, asociatii de consum si persoane juridice, la nivelul localitatilor, obiectivul aplicatiei fiind acela de a eficientizarea activitatile de evidenta a facturarii si incasarii, la nivelul unui numar foarte mare de clienți, pentru companiile care furnizeaza utilitati precum apa potabila, apa calda, agent termic, energie electrica.
Utilizarea componentei aduce imbunatatiri semnificative la nivelul oricarei organizatii furnizoare de utilitati: optimizarea procesului de facturare si incasare, o mai buna monitorizare a creantelor, posibilitatea de a efectua pe teren operatii de inregistrare a consumurilor, evidenta reclamatiilor clientilor, la nivel individual, si a modurilor de solutionare a acestora, posibilitatea de a obtine, in orice moment, situatii de sinteza specifice aplicatiei, adaptare rapida la schimbarile legislative aferente modificarilor de preturi la utilitati.
Implementarea Componentei facturarii de utilitati si Componentei de management al contractelor alaturi de celelate componente ale Sistemului Integrat SIVECO Applications asigura eficientizarea activitatilor din cadrul oricarei organizatii din acest sector, contribuind la cresterea calitatii serviciilor, aspect extrem de important deoarece ele sunt destinate atat cetatenilor cat si altor societati comerciale.

“Solutie informatica propusa de SIVECO Romania pentru sectorul utilitati este o un instrument informatic puternic ce asigura un control si o coordonare eficienta a resurselor interne, cu influenta pozitiva asupra profitabilitatii activitatilor desfasurate, componentele Sistem Informatic Integrat SIVECO Applications raspunzand cerintelor definite de oricare din compartimente unei organizatii, asigurand informarea corecta, completa si in timp util a factorilor de decizie si realizarea unei relatii foarte bune furnizor – client” declara Vasile Neacsu, Director pentru Parteneri in cadrul SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, actualmente parte a grupului international SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO Romania SA este una din cele mai importante firme producatoare de software din Romania, detinand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. SIVECO Romania este #1 pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si liderul pietii romanesti de servicii IT. Compania ofera solutii eficiente, adaptate legislatiei romanesti in domeniile financiar-contabilitate, gestiunea intretinerii echipamentelor, stocurilor si achizitiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane si salarizarii, bugetelor si urmaririi contractelor, de e-business si e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice majore, implicand dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand http://siveco.ro/.

SIVECO ROMANIA SA
Bd. Maresal Averescu 8-10
Corp Stefan Odobleja
Sector 1, cod 011455
Tel: +40 (21) 3181200, 3181201
Fax: +40 (21) 3181202
marketing@siveco.ro
www.siveco.ro

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *