Stiri si noutati

ATM-urile Alpha Bank nu vor functiona pe 30 iunie si 1 iulie

 In zilele de 30 iunie, ora 15,00 si 1 iulie, ora 00,00, ATM-urile din reteaua bancii Alpha Bank nu vor functiona, potrivit unui comunicat remis Rompres de banca.

De asemenea, in zilele de 30 iunie si 1 iulie, sucursalele bancii vor fi inchise pentru lucrul cu publicul. In acest interval, personalul bancii va intreprinde actiunile necesare trecerii la leul nou.

Inainte de inchiderea programului de lucru cu clientii, pentru fiecare client se vor elibera extrase de cont cu soldul actualizat pentru toate conturile active, atat in lei vechi (fara rotunjire) cat si in lei noi (incluzand rotunjirea si conversia).

In perioada 29 iunie – 4 iulie, sistemele de Electronic Banking (Alphaline) si de Internet Banking (Alpha Click) vor fi inoperabile, astfel incat clientii bancii sunt rugati sa ia masurile necesare pentru a preveni dificultatile ce s-ar putea ivi din pricina acestui interval in care nu vor putea fi efectuate operatiuni bancare.

Din data de 4 iulie toate operatiunile vor functiona impecabil, in conformitate cu prevederile Bancii Nationale a Romaniei si a standardelor de calitate Alpha Bank, precizeaza oficialii bancii.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *