Stiri si noutati

Raiffeisen Bank reduce dob?nzile la creditele ipotecare ?n lei, la 11,5 la sută pe an

Raiffeisen Bank a redus, începând din această săptămână, dobânzile la creditele ipotecare în lei de la 13,5 la sută, la 11,5 la sută pe an şi a extins perioada de creditare la 25 ani, informează un comunicat al băncii, remis Rompres.
 De asemenea, la creditele în lei pentru nevoi personale nenominalizate, garantate cu ipotecă – Flexicredit Plus – dobânda practicată este de 12,9 la sută pe an, iar suma maximă acordată nu mai este limitată (pană acum era 50.000 euro, echivalent în lei).
Perioada maximă de rambursare a fost majorată de la 15 ani la 20 de ani.
Banca a făcut modificări importante şi în ceea ce priveşte procedurile de acordare pentru creditele destinate persoanelor fizice, simplificând semnificativ documentaţia necesară, condiţiile cerute, modalitatea de calcul a veniturilor (prin luarea în calcul a mai multor categorii de venituri) etc. Raiffeisen Bank oferă produse şi servicii pentru persoane fizice, IMM-uri şi companii mari. În prezent, banca are aproape două milioane de clienţi de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) şi peste 3.800 corporaţii mari şi medii. Raiffeisen Bank deţine o reţea de 213 unităţi, 781 de ATM-uri şi peste 5.900 de POS-uri.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *